Boogaerts Keukens

Wij creëren
maatwerk oplossingen voor uw kantoor.

Bureaus, opbergkasten, vergadertafels, loungeplekken, archiefkasten, …

Maatwerk
Kantoorinrichting

Wij staan niet alleen synoniem voor keukens op maat, maar ook voor kantoorinrichting op maat..

Of u nu een professioneel ingerichte vergaderruimte, kantoorruimte, ontvangstruimte of kantine voor ogen heeft, onze interieurontwerpers nemen elke ruimte onder handen.

Wij bieden 100 procent maatwerk en 100 procent Belgisch vakmanschap. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak.

Kantoorinrichting

Kantoor inspiratie

Van de entree tot de bedrijfskantine – alles vormt één samenhangend geheel met kantoorinrichting van Boogaerts Keukens.

Individuele en flexibele oplossingen voor bureaus, scheidingswanden, plafondoplossingen, vitrinekasten, technische voorzieningen en meer creëren de ruimte voor het perfecte bedrijfsinterieur, functioneel benut en volledig naar uw wensen.

Kantoorinrichting

Horeca Inrichting
-
Van
bistro tot gastronomisch restaurant

Boogaerts Keukens is uw ideale partner voor horeca inrichting op maat. Of u nu een gezellige bistro, een stijlvol café of een prestigieus gastronomisch restaurant wilt inrichten, onze interieurontwerpers toveren elke horecaruimte om.

Wij bieden 100 procent maatwerk en 100 procent Belgisch vakmanschap. Van de bar tot de keuken, van de lounge tot het terras – alles vormt één harmonieus geheel. Maatwerk oplossingen voor zitplaatsen, baruitrusting, keukeninrichting en meer creëren de perfecte ambiance, functioneel benut en volledig naar uw wensen. Heeft u een horeca project dat u met ons wilt bespreken? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Winkelinrichting
-
Van
boetiek tot grootwarenhuis

Boogaerts Keukens staat synoniem voor kantoorinrichting en winkelinrichting op maat. Of u nu een exclusieve boetiek, een trendy kledingzaak of een uitgestrekt warenhuis wilt vormgeven, onze interieurontwerpers leveren hoogwaardige oplossingen voor elke detailhandelsruimte.

Wij bieden 100 procent maatwerk en 100 procent Belgisch vakmanschap. Van de etalage tot de kassa, van de paskamers tot de opslagruimte – alles vormt één samenhangend geheel. Individuele en flexibele oplossingen voor productpresentatie, vitrines, opbergsystemen en meer zorgen voor een winkelinterieur dat zowel aantrekkelijk als functioneel is, volledig volgens uw smaak. Heeft u een winkelproject dat u met ons wilt bespreken? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Winkelinrichting

Heeft u een project dat u wilt bespreken met ons?
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.